Seuraava hallituksen kokous pidetään 20.10.2021.

Talkoopisteitä kurssien ja viikkotreenien vetämisestä:
 • Kurssien ja yksittäisten viikkotreenien vedoista voi kerätä kauden aikana enintään 10 talkoopistettä.
 • Yksittäiset vetovuorot varattava vetovuorolistaan etukäteen.
 • Kouluttajan on ilmoitettava kauden alussa toimikunnalle ottaako treenien vedosta talkoopisteet vai vetovuorot, toimikunta ilmoittaa eteenpäin.
 • yli 12 treenivedosta kauden aikana siirtyy automaattisesti aktiiviseksi koulutusohjaajaksi
 • viikkotreenien vetovuorojen jaossa etusijalla aktiiviset kouluttajat (12 vetovuoroa)

__________________________________________________________________________

Ryhmäpaikkamaksut talvikaudella 2021/2022:

 • Kaikkien ryhmäpaikalla treenaavien treenimaksu on 25 euroa / kk eli koko talvikauden maksu on 175 euroa.
 • Lisäksi ryhmäpaikkaa talvikaudelle hakevalta edellytetään 5 talkoopistettä, jos seuran jäsenyys on alkanut ennen 1.6.2021.
 • Aktiiviset koulutusohjaajat saavat treenikauden päätyttyä 10 euroa / kk / ryhmäpaikka matkakulukorvauksia (verovapaita kilometrikorvauksia) kattamaan kustannuksia, jotka syntyvät koulutusohjaajana toimimisesta.
 • Aktiivisen koulutusohjaajan määritelmä talvikaudella 2021/2022 on 12 vetovuoroa.

_________________________________________________________________________

Koronatiedote 11.1.2021

Hallin käytön/vuokrauksen ja viikkotreenien ohjeistus nykyisessä koronatilanteessa:

 • Toimintaamme ei voi osallistua koronan leviämisalueelta tulevat harrastajat eikä hallia vuokrata leviämisalueelta tuleville koiranohjaajille.
 • Muista kaupungeista/kunnista kuin Varkaudesta tulevia treenaajia suosittelemme tarkastamaan ja noudattamaan oman kunnan ja sairaanhoitopiirin ohjeistuksia.
 • Halliin saa mennä vasta, kun edellinen treeniryhmä on poistunut. Edellisen ryhmän tulee poistua omalta vuoroltaan nopeasti vuoron päätyttyä.
 • Viikkotreeneissä on vahva maskisuositus odotustilanteissa ja rataan tutustumisissa. Myös koulutusohjaajien tulisi käyttää maskia rataan tutustumisen ajan ja tilanteissa, joissa turvavälejä ei voida pitää. Treenaajien tulee tuoda omat maskit.
 • Käsidesit löytyvät hallista molemmilta ovilta.
 • Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.
 • Pidetään riittävät turvavälit treenitilanteissa. Jokainen treeniryhmä desinfioi oven kahvan lähtiessään.

Toivomme kaikkien noudattavan ohjeistuksia, jotta pystyisimme jatkamaan treenejä ja hallin aukioloa normaalisti!

Koska koronan vuoksi eivät kaikki treenaajat ole viime aikoina päässeet normaalisti ryhmätreeneihin, viivästetään kevätpuolen laskun lähetystä tammikuun viimeiseen päivään. Näin jokainen ryhmäpaikkalainen saa puolikkaan kuukauden hyvityksen talven ryhmäpaikkamaksusta.

__________________________________________________________________________


Talkoopistejärjestelmä

Seuran toiminta pyörii talkoovoimin. Seurassamme on ahkeria talkoolaisia joiden työpanoksen ansiosta seurassamme kisataan ja treenataan ympäri vuoden. Kaikkien seuran jäsenien etu kuitenkin on, että työ jakaantuu mahdollisimman tasaisesti – ettei väsytetä niitä ahkerimpia, jotka tekevät oman osansa lisäksi paljon, paljon muutakin. Talkoopisteiden avulla myös varmistamme, että seuran tuomista eduista hyötyvät eniten ne, jotka tukevat toimintaa omalta osaltaan talkoilemalla.

Varpsin uusi talkoopistejärjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2021 talvikauden alussa. Tulevaisuudessa talkoopisteitä edellytetään kaikilta treeniryhmiin hakevilta ja ryhmiin päästäkseen kasassa tulee olla ensimmäistä talvikautta varten 5 talkoopistettä. Kuten ennenkin talkoopisteen saa jokaisesta talkootyötunnista sekä leipomisesta kisakahvioon (1 piste/ talkootyötunti, 1 piste/ leipomus). Myös kisojen etukäteistöistä saa pisteitä. Talkoopisteiden kertymisestä on lisätty tietoa nettisivuille (linkki).

__________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________

ARVOKISA-AVUSTUKSET 2021

Osallistumismaksut korvataan yksilökisojen MM-karsinnoista ja SM-kisoista (vuonna 2021: agility Turku 28-29.8, toko Mikkeli 10-11.7, rally-toko Hyvinkää 17.10 ja PK paikkakunta, pvm?) vain kuittia ja ilmoittautumiskaavakkeen kopiota tai kirjallista selvitystä vastaan.

SM joukkueiden osallistujille ja joukkueiden johtajille maksetaan verovapaan päivärahan suuruinen kulukorvaus kirjallista anomusta vastaan. Huom! tulorekisteriä varten ilmoitettava sotu.

Jäsentiedote 1/2020

VUOSIKOKOUKSEN 2021 MATERIAALI löytyy SEURA välilehdeltä