Seuraava hallituksen kokous pidetään 11.5.2021.

Ryhmäpaikkamaksut kesäkaudella 2021:

 • Kaikkien ryhmäpaikalla treenaavien treenimaksu on 25 euroa / kk eli koko kesäkauden maksu on 125 euroa.
 • Aktiiviset koulutusohjaajat saavat treenikauden päätyttyä 10 euroa / kk / ryhmäpaikka matkakulukorvauksia (verovapaita kilometrikorvauksia) kattamaan kustannuksia, jotka syntyvät koulutusohjaajana toimimisesta.
 • Aktiivisen koulutusohjaajan määritelmä kesäkaudella 2021 on 12 vetovuoroa.

_________________________________________________________________________

Koronatiedote 11.1.2021

Hallin käytön/vuokrauksen ja viikkotreenien ohjeistus nykyisessä koronatilanteessa:

 • Toimintaamme ei voi osallistua koronan leviämisalueelta tulevat harrastajat eikä hallia vuokrata leviämisalueelta tuleville koiranohjaajille.
 • Muista kaupungeista/kunnista kuin Varkaudesta tulevia treenaajia suosittelemme tarkastamaan ja noudattamaan oman kunnan ja sairaanhoitopiirin ohjeistuksia.
 • Halliin saa mennä vasta, kun edellinen treeniryhmä on poistunut. Edellisen ryhmän tulee poistua omalta vuoroltaan nopeasti vuoron päätyttyä.
 • Viikkotreeneissä on vahva maskisuositus odotustilanteissa ja rataan tutustumisissa. Myös koulutusohjaajien tulisi käyttää maskia rataan tutustumisen ajan ja tilanteissa, joissa turvavälejä ei voida pitää. Treenaajien tulee tuoda omat maskit.
 • Käsidesit löytyvät hallista molemmilta ovilta.
 • Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.
 • Pidetään riittävät turvavälit treenitilanteissa. Jokainen treeniryhmä desinfioi oven kahvan lähtiessään.

Toivomme kaikkien noudattavan ohjeistuksia, jotta pystyisimme jatkamaan treenejä ja hallin aukioloa normaalisti!

Koska koronan vuoksi eivät kaikki treenaajat ole viime aikoina päässeet normaalisti ryhmätreeneihin, viivästetään kevätpuolen laskun lähetystä tammikuun viimeiseen päivään. Näin jokainen ryhmäpaikkalainen saa puolikkaan kuukauden hyvityksen talven ryhmäpaikkamaksusta.


__________________________________________________________________________
Korona ja hallikausi

Varpsin hallitus seuraa valtakunnallisia ja paikallisia koronaohjeistuksia ja -rajoituksia. Syksyn 2020 hallikausi jatkuu lähes entiseen tapaan jo päätettyjen varotoimenpiteiden avulla.

Treenissä täytyy huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Hallilla on käsidesiä harrastajien käyttöön. Maskin käyttöä hallissa suositellaan, jos tarvittavia turvavälejä ei voi treenatessa noudattaa.

Lisäksi hallille varataan desinfiointiainetta ja paperia ovien viereen. Kaikkien harrastajien ja treeniryhmien toivotaan desinfioivan ovenkahvat hallista lähtiessään.

Kipeänä tai koronakaranteenissa ei treeneihin tai halliin saa tulla. Virusaltistuksesta pitää ilmoittaa lajitoimikunnille, jos on syytä pelätä altistaneensa muita Varpsin harjoituksissa tai muussa toiminnassa.

Lajitoimikuntien sähköpostit ovat tottispostia@gmail.com, varps.rallytokotk@gmail.com, toko.varps@gmail.com ja varps.puheenjohtaja@gmail.com

Kisa- ja koetapahtumien osalta ohjeistetaan erikseen kisakirjeessä ja nettisivuilla tapahtumakohtaisesti.

Koronasuosituksia ja -rajoituksia muutetaan, jos viranomaisten linjaukset sitä edellyttävät.

__________________________________________________________________________


Talkoopistejärjestelmä

Seuran toiminta pyörii talkoovoimin. Seurassamme on ahkeria talkoolaisia joiden työpanoksen ansiosta seurassamme kisataan ja treenataan ympäri vuoden. Kaikkien seuran jäsenien etu kuitenkin on, että työ jakaantuu mahdollisimman tasaisesti – ettei väsytetä niitä ahkerimpia, jotka tekevät oman osansa lisäksi paljon, paljon muutakin. Talkoopisteiden avulla myös varmistamme, että seuran tuomista eduista hyötyvät eniten ne, jotka tukevat toimintaa omalta osaltaan talkoilemalla.

Varpsin uusi talkoopistejärjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2021 alussa. Tulevaisuudessa talkoopisteitä edellytetään kaikilta treeniryhmiin hakevilta ja ryhmiin päästäkseen kasassa tulee olla 10 talkoopistettä. Seuran hallitus päättää milloin käytäntö astuu voimaan. Kuten ennenkin talkoopisteen saa jokaisesta talkootyötunnista sekä leipomisesta kisakahvioon (1 piste/ talkootyötunti, 1 piste/ leipomus). Myös kisojen etukäteistöistä saa pisteitä. Talkoopisteiden kertymisestä on lisätty tietoa nettisivuille (linkki).

__________________________________________________________________________

Ryhmäpaikkamaksut talvikaudella 2020-2021:

 • Kaikkien ryhmäpaikalla treenaavien treenimaksu on 25 euroa / kk eli koko talvikauden maksu on 175 euroa.
 • Aktiiviset koulutusohjaajat saavat treenikauden päätyttyä 10 euroa / kk / ryhmäpaikka matkakulukorvauksia (verovapaita kilometrikorvauksia) kattamaan kustannuksia, jotka syntyvät koulutusohjaajana toimimisesta.
 • Aktiivisen koulutusohjaajan määritelmä talvikaudella 2020 on 12 vetovuoroa.

_________________________________________________________________________

ARVOKISA-AVUSTUKSET 2021

Osallistumismaksut korvataan yksilökisojen MM-karsinnoista ja SM-kisoista (vuonna 2021: agility Turku 28-29.8, toko Mikkeli 10-11.7, rally-toko Hyvinkää 17.10 ja PK paikkakunta, pvm?) vain kuittia ja ilmoittautumiskaavakkeen kopiota tai kirjallista selvitystä vastaan.

SM joukkueiden osallistujille ja joukkueiden johtajille maksetaan verovapaan päivärahan suuruinen kulukorvaus kirjallista anomusta vastaan. Huom! tulorekisteriä varten ilmoitettava sotu.

Jäsentiedote 1/2020

VUOSIKOKOUKSEN 2021 MATERIAALI löytyy SEURA välilehdeltä