Viikottaiset treeniryhmät kaikissa lajeissa pyörivät ympäri vuoden. Vuosi on jaettu kahteen treenikauteen touko-syyskuu ja loka-huhtikuu. Talvella treenataan hallissa ja kesällä ulkokentällä. Uuden kauden alkaessa ryhmät muodostetaan aina uudelleen hakemusten perusteella. Ryhmien haku alkaa noin kuukautta ennen kauden alkua ja siitä ilmoitetaan nettisivuilla.

Viikoittaisen ryhmäpaikan treenaajilta edellytetään aktiivisuutta talkoiden tekemisessä. Kesäkaudelle 2022 vaaditaan tehtäväksi 12 talkoopistettä ennen ryhmäpaikan vastaanottamista.

Talkoopistetaulukko


VIIKOITTAINEN PERUSTOTTIS ON TAUOLLA! Perustottiksen sijaan järjestetään erilaisia kursseja ympäri vuoden. Kurssien alkamisesta ilmoitellaan nettisivujen uutisissa.

Perustottis on kaikille koirakoille avoin ja maksuton ryhmä, joka kokoontuu Varkauden palvelus- ja seurakoira ry:n koulutuskenttä 2:lla (Pujottelutie 2) tiistaisin kello 18-19. Perustottiksessa on talvitauko aina joulukuu-helmikuussa. Treenien alkamisen täsmällinen ajankohta ilmoitetaan nettisivuilla.

Ryhmässä käydään läpi koiran koulutuksen perusasioita ja totutellaan kohtaamaan muita koiria.

Ota koirallesi tavallinen talutin (ei flexiä). Lisäksi tarvitset PALJON makupaloja ja lelun.

Mukaan kannattaa pakata myös runsaasti iloista asennetta ja pari kakkapussia. Koiran pitää olla rokotettu ja terve.