VarPS järjestää Pohjois-Savon RT yksilö- ja joukkuepiirinmestaruuskokeen VarPS Areenalla 9.10.2021. Tuomarina toimii Tytti Lintenhofer.

Kilpailu täytetään ensisijaisesti piirinmestaruusyksilö- ja joukkuekisaajilla.

Koirakohtainen piirinmestaruus ratkaistaan korkeimmassa kansallisessa luokassa (MES).

Joukkuekisoihin jokaiselta seuralta ilmoitetaan ensisijaisesti yksi joukkue. Seuran yhteyshenkilön varatessa joukkuepaikkaa, jokaisen jäsenen osalta tulee ilmoittaa koiran nimi, ohjaajan nimi sekä kolme viimeisintä, kilpailuluokasta riippumatonta tulosta. Lisäjoukkueita voidaan ilmoittaa paikkojen niin salliessa ja paikat jaetaan joukkueille aikaisempien kisatulosten perusteella Kennelpiirin hyväksymien sääntöjen mukaisesti.

Karsintapisteiden lasku tapahtuu joukkueiden aiempien kisatulosten perusteella seuraavasti:
Laskentaan huomioidaan kunkin joukkuekoirakon kolme viimeisintä, kilpailuluokasta riippumatonta tulosta, jotka on saavutettu viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Näistä tuloksista poimitaan kunkin koirakon parhaat pisteet. Saaduista pisteistä kolme parasta lasketaan yhteen joukkueen kokonaiskarsintapisteiksi.


Joukkue koostuu yhdestä tai kahdesta alokas- tai avoimen luokan koirasta ja yhdestä tai kahdesta voittaja- tai mestariluokan koirasta, yhteensä vähintään kolme ja korkeintaan neljä koiraa. Lisäksi voidaan nimetä kaksi varakoiraa, yksi alokas tai avoimen luokan koira ja yksi voittaja tai mestari luokan koira. Joukkueen kokonaistulokseen lasketaan kolme parasta tulosta.

Jos kisapaikkoja riittää piirinmestaruuskisojen ulkopuolisille koirakoille, etusijalla ovat VARPS-jäsenet.

Ilmoittautuminen Piirimestaruuskokeen joukkueille ja yksilökoirakoille sekä VarPSin jäsenille 6-18.9.2021 ja muille 19.9 - 3.10.2021. Varaa joukkueelle ja paikkasi sähköpostilla varps.rallytokotk@gmail.com. Kisoihin hyväksytyille annetaan salasana ilmoittautumiseen Virkussa.

Lisätietoja Sirpa du Jardinilta puhelimitse 040 860 5941 tai sähköpostilla varps.rallytokotk@gmail.com


AIEMPIEN KOKEIDEN TULOKSET